Miljø

Miljøvenlig tryk og papir

Hos Dotvah sætter vi hver dag høje standarder for os selv, når vi designer og producerer vores plakater. Vi sætter en ære i at skabe et godt håndværk med tanke på miljøet og vores dejlige planet. Sammen med vores leverandører bestræber vi os på løbende at forbedre vores produkters kvalitet og levetid gennem omhyggelig produktudvikling og samtidig bevare den høje standard og gode kvalitet som Dotvah står for.

Epsons miljøplan 2050

Dotvah er meget opmærksomme på at skåne miljøet mest muligt, når vi trykker plakater. Derfor bruger vi både Epson trykmaskine og Epson papir, da de arbejder hård for at skåne miljøen. Se mere om Epsons Miljøplan 2050 her.

Hos Dotvah vælger vi leverandører, der har en stærk klimastrategi. Vores mål er at få så meget genbrug som muligt ind i produktion og forsendelses processen. Det være sig både trykt materiale, forsendelsesmateriale og produkter.

FSC-certificeret

Dotvahs plakater er FSC®-certificeret. Det betyder, at de træer, der bruges i produktionen af vores plakater, stammer fra skove der ahr det godt – skove som forvaltes på en ansvarlig måde, der giver miljømæssige, sociale og økonomiske fordele for alle involverede.

fsc-e1559994826224