Miljø

Miljøvenlig tryk og papir

Dotvah er meget opmærksomme på at skåne miljøet mest muligt, når vi trykker plakater. Derfor bruger vi både Epson trykmaskine og Epson papir, da de arbejder hård for at skåne miljøen. Se mere om Epsons Miljøplan 2050 her.

Verdensmål

Vi har i det daglige arbejde også fokus på FN-verdensmål 2018 – både for vores egen skyld, og for vores omverdens skyld. Vi tænker på verden særligt i forhold til miljø, bæredygtighed, sundhed og trivsel og økonomisk vækst. Her kan du se lidt mere om, hvad vi gør i det daglige, for at sikre fokus på FN-verdensmål.

Vi tænker på verden

 

FN-verdensmål 3 – Sundhed og trivsel

Internt hos Dotvah sætter vi sundhed og trivsel meget højt. Vi sørger for at arbejdsvilkårene altid er i orden, om det er ved skrivebordet, på lageret eller ved pakkebordet. Vi sørger ligeledes for at indeklimaet er sundt. Vi støtter scleroseforeningen med 5% af vores overskud og håber på at dette bidrag vil stige stødt med tiden. På den måde er vi med til at øge sundheden på sclerosepatienter verden over.

 

FN-verdensmål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst

Vi har et mål om at vores økonomiske vækst vil stige en procentdel om året, på den måde bidrager vi til staten og er samtidig med til at øge landets økonomiske vækst. Vi har samtidig et mål om at vores internt stigende vækst vil give os økonomisk overskud til, at ansætte X antal medarbejdere på en god, professionel og sund arbejdsplads.

 

FN-verdensmål 11 – Bæredygtige byer og lokalsamfund

Vi gør alt hvad vi kan for at bruge lokale samarbejdspartnere. Både mindre og større virksomheder. Det er vigtigt for os at vores samarbejdspartnere lægger lige så stor vægt på miljø, samfund, bæredygtighed, genbrug og vækst som vi gør.

 


FN-verdensmål 13 – Klima indsats

Hos Dotvah IVS vil vi være med til at passe på miljøet. Det gør vi blandt andet ved at købe papir hos en leverandør, der har en stærk klimastrategi. Vores mål er at få så meget genbrug som muligt ind i produktion og forsendelses processen. Det være sig både tryk materiale og forsendelsesmateriale, som paprør og pakketape.