Specialopgaver

Specialopgaver

Ud over alle vores faste og fleksible designs, tilbyder vi også specialopgaver.

Nogle af de spændende opgaver vi tilbyder er:

Trykopgaver

  • Vi trykker dine plakater som specialopgaver – altid til en rigtig fornuftig pris. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
  • Vi trykker plakater i særlige mål som specialopgaver. Ingen plakater er for store, små eller særlige for os. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.
  • Vi laver gerne opsætning og tryk af plakat efter dine særlige ønsker som specialopgaver. Det kan være særlige billeder og/eller tekst, der skal opsættes som en plakat.

Foto og tryk

  • Vi fotograferer særlige motiver – hunde, børn eller andet og særger for efterfølgende redigering, opsætning og tryk.
  • Vi fotograferer naturen om dit hus, og sørger for efterfølgende klargøring af plakater, så du kan få dine smukke omgivelser ind i din stue.

Ingen opgave har indtil nu været for stor eller lille til os, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til en snak om din opgave, og giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud, som du skal acceptere, inden vi sætter i gang.

Husk at du altid støtter kampen mod sclerose, da en stor del af vores overskud går til forskningen i sclerose. Se mere her.

Vi håber på, at vores bidrag kan stige stødt fra år til år. Vi har begge fået en Sclerose diagnose, og vi vil derfor, med dette koncept, give lidt igen for al den hjælp, vi får og har fået gennem årene. Vi håber og tror på, at vores støttepenge kan være med til, at forskerne kan finde en mirakuløs kur, som kan give Sclerosen én over nakken og gøre livet nemmere for de mange hundrede tusinder mennesker som har Sclerose. I mellemtiden håber vi, at vores støttepenge skal være med til gøre livet lidt nemmere for os og alle vores med-patienter i en svær tid.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Pernille og Camilla
Dotvah

Pernille og Camilla – Dotvah

Læs here om scleroseforeningen arbejde i kampen mod sclerose.