Historien om Dotvah

Hvem er Dotvah?

To søstre fik en skør idé om at starte en virksomhed sammen – og pludselig står vi nu med et perfekt koncept, hvor vi både kan bruge vores kreative interesser og evner, kan støtte et rigtig godt formål og samtidig have det fantastisk sjovt mens vi gør det – vi udviklede Dotvah.

Dotvah er resultatet af vores brændende ønske om at lave en eksklusiv bolig-design webshop. Vi startede derfor med at designe plakater, som skulle være første skud på Dotvah-stammen. I plakatdesignet lader vi os inspirere af naturen omkring os, smukke moderne farver, hverdagens finurligheder og dejlige øjeblikke. Dette blev starten på en spændende Dotvah-rejse, hvor vores skønne plakater nu er suppleret med lækker specialudvalgt indretning til boligen. Vi har derfor nu en komplet webshop med både smukke, sjove og elegante plakater og boligindretning i den fede nordiske stil.

Vi støtter et godt formål

Vi støtter Scleroseforeningen med en del af vores overskud. Vi har begge fået konstateret sclerose, og vi vil derfor, med dette koncept, give lidt igen for al den hjælp, vi får og har fået gennem årene. Vi håber og tror på, at vores støttepenge kan være med til, at forskerne kan finde en mirakuløs kur, som kan give sclerosen én over nakken og gøre livet nemmere for de mange hundrede tusinder mennesker som har sclerose. Samtidig håber vi, at vores støttepenge skal være med til gøre livet lidt nemmere for os og alle vores med-patienter i en svær tid.

Citat fra artikel om os i MS magasinet

“Beslutningen om at lade en del af overskuddet fra virksomheden gå til forskning kommer fra søstrenes trang til at gøre noget konkret. På denne måde kan de bidrage til, at behandlinger mod skelrose bliver endnu bedre i fremtiden både for dem selv og for demange, der er meget hårderer ramt end de to søstre. – Den beslutning betyder at vi nu tænker på, om der er mere vi kan gøre.”

Søstrene Dotvah